JiL.al - Jeto i Lumtur

Bashkëpunime

Reklamoni Biznesin tuaj me ne!

Ne ju ofrojmë Paketa Bashkëpunimi të Personalizuara me tarifat më të mira në treg për rritur imazhin e biznesit apo produkteve tuaja.

Çfarë ofrojmë?

Paketat e Bashkëpunimit

Zgjidhni një nga 3 Paketat që ju përshatet. Çdo paketë personalizohet sipas kohëzgjatjes dhe profilit të biznesit tuaj.

PROMOWEB

Zbulo Detajet e Paketës Tani >>

Paketa PROMOWEB

Kjo paketë përfshinë Reklamimin e Biznesit tuaj në faqen tonë në web JIL.al, përmes Banerave Promovues. Shikueshmëria: 750 Mijë + vizitorë/muaj. Për të më shumë na kontaktoni.
Le të Bashkëpunojmë

SOCIAL COMBO

Zbulo Detajet e Paketës Tani >>

Paketa SOCIAL COMBO

Kjo paketë përfshinë Reklamimin e Biznesit tuaj në kanalet tona në Instagram dhe Facebook. Shikueshmëria: 485 Mijë + Ndjekës aktiv. Për më shumë na kontaktoni.
Le të Bashkëpunojmë

PREMIUM

Zbulo Detajet e Paketës Tani >>

Paketa PREMIUM

Kjo paketë përfshinë Reklamimin e Biznesit tuaj në të gjithë hapësirën tonë JIL Albania (Facebook + Instagram + Web + Publikimin Permanent si Partner në faqen tonë të bashkëpunimeve). Për më shumë na kontaktoni.
Le të Bashkëpunojmë

★ ★
Partnerë Premium

Scroll to Top