Ikonat e artit si rrallëherë bëhen bashkë! Nga Luiza Xhuvani te Margarita Xhepa, Yllka Mujo, kush i bashkoi yjet e kinematografisë shqiptare

70 vjet më parë u përurua Kinostudio “Shqipëria e re”, një kinema unike dhe e rëndësishme, që krijoi qindra karaktere, ilustroi mijëra vende e ngjarje. Sot ajo mbetet burim i rëndësishëm studimi për të kuptuar historinë e Shqipërisë dhe shqiptarëve të 70 viteve të fundit. Me këtë rast u mblodhën mbrëmjen e djeshme në një […]

Ikonat e artit si rrallëherë bëhen bashkë! Nga Luiza Xhuvani te Margarita Xhepa, Yllka Mujo, kush i bashkoi yjet e kinematografisë shqiptare Read More »