Publikohet Harta Live/ Iku vapa me gushtin, duke filluar

Kjo duket të ketë qenë java e fundit me temperatura të nxehta në vend, ndërsa termometri ka nisur të bjerë duke nisur nga dita e sotme dhe kështu do të vijojë edhe në ditët në vazhdim.about:blank Mësohet se temperaturat maksimale nuk do të kalojnë 34 gradë celsius për zonat qendrore të vendit, kurse termometri do […]

Publikohet Harta Live/ Iku vapa me gushtin, duke filluar Read More »