Kur më kërkon Linda falje mua, edhe unë i kërkoj asaj

Banori i Big Brother VIP Kosova, Ganiu ka bërë një bisedë me Albën. Ata kanë folur për Lindën, ku Ganiu tha se Linda ia ka përmendur familjen dhe se ajo duhet t’i kërkojë falje.

Kur më kërkon Linda falje mua, edhe unë i kërkoj asaj Read More »