‘Kur rref mamin, ne fëmijët nuk ta lejojmë’! Dalin mesazhet

Emisioni Uniko ka publikuar mesazhet e Xhemal Lokës dhe të bijës së tij 21-vjeçare, e cila është e fejuar. Në këto komunikime në WhatsApp, Xhemal Loka i shprehte të bijës nervozizmin që kishte ndaj bashkëshortes së tij Bedrie Loka, e cila nuk i bindej urdhrave të tij që të mos shkonte të takonte nënën e […]

‘Kur rref mamin, ne fëmijët nuk ta lejojmë’! Dalin mesazhet Read More »