KUR TË JESH MËRZITUR SHUMË

Dritëro Agolli- KUR TË JESH MËRZITUR SHUMË Këtu s’do jem , do jem larguar Në tokë i tretur si të tjerët, Në kafenenë e preferuar Nuk do më shohin kamerierët. Dhe nëpër udhët ku kam ecur S’do ndihet kolla ime e thatë, Mbi varrin tim do rrijë i heshtur Një qipariz si murg i ngratë. […]

KUR TË JESH MËRZITUR SHUMË Read More »