Mjekut i ra të fikët kur zbuloi se kush ishte pacientja e tij shtatzënë!

Çfarë mund ta bëjë një mjek të rrëzohet pasi zbulon se kush ishte pacientja e tij #shtatzënë? Duhet të jetë një dukuri e zakonshme dhe ai nuk duhet të shqetësohet apo jo? Por këtu është një #histori unike për të cilën nuk e keni dëgjuar më pare. Kjo është historia e Lisandres dhe Kristal. Ju […]

Mjekut i ra të fikët kur zbuloi se kush ishte pacientja e tij shtatzënë! Read More »