MashaIIah: Kurani Në Trupin E Femijës…!? ( Video)

MashaIIah: Kur’ani Në Trupin E Femijës…!? ( Video) Nje ngjarje e rrall ka ndoh ne rajonin ruse me popullsi me shumice muslimane ne vendin e quajtur Dagjikistan. Ne lekuren e nje bebeje nente muajshe shfaqen dhe largohen pas disa ditesh ne trupin e tije vargje te Kurani. Kjo ka bere qe mijera njerez te nisin […]

MashaIIah: Kurani Në Trupin E Femijës…!? ( Video) Read More »