JiL.al - Jeto i Lumtur

Arrestohet në Greqi, shqiptari i dënuar për vr*asje në Itali

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

GREQI- Një 48-vjeçar shqiptar, i dënuar për vrasje në Itali në vitin 2011 dhe në kërkim, është arrestuar pasditen e djeshme në Janinë nga punonjësit e policisë së Drejtorisë së Sigurimit të Janinës .

Siç u konstatua gjatë kontrollit policor, ndaj tij kishte një urdhër-arresti europian në pritje të lëshuar në vitin 2021 nga autoritetet italiane, për veprat penale të vrasjes dhe lëndimit të rëndë.

Sipas kodit penal italian, ai u dënua me 22 vjet e 8 muaj burg. Gjithashtu i arrestuari është dërguar në prokurorin kompetent.

Scroll to Top