JiL.al - Jeto i Lumtur

Dhimbja

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Një dhimbje e madhe
shkruhet në pllakat
e një lënde misterioze,
për krahasimin e të cilave
graniti është gjalpë.
Dhe një përjetësi nuk mjafton
për ta fshirë.
D. Buzzati

Scroll to Top