JiL.al - Jeto i Lumtur

E BUKUR PËR TË LEXUAR

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Një gjë të kërkoj… Më duaj për atë që jam dhe të jetë e vërtetë. Më duaj si peshku e do detin, se si zogu i pëlqen të këndojë. Më duaj si bleta e do mjaltin e saj, si një engjëll i do krahët e tij. Më duaj dhe më shtrëngo fort sic me thua cdo gje eshte ne rregull. Më duaj dhe më ruaj me gjithë fuqinë tënde teksa më mban afër natën. Më duaj ndërsa vendos një puthje në buzët e tua, ndërsa zemra në gjoksin tim rrokulliset.
Scroll to Top