JiL.al - Jeto i Lumtur

Enderr e heshtur

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
E dashura ime, e mirë dhe e panjohur, Tani s’më zë gjumi duke menduar për ty, Në dritaren time rreh shiu i pasosur, me trishtim ëndërror e mallëngjim të ri … E dashura ime e pashfaqur, e shtrenjata ime sa ëndrra, dil mos m’u fsheh në misterin e vetes time mjaft ndjete brenda në ketë shpirt…E dashura ime drita ime e jetës të lutem më ndihmo, si mundem të mbaj gjith ketë dashuri ??? Sikur ta dish, sa shumë gjëra të pa të pa thëna më djegin gjoksin pa. Sikur ta dish se çlëndim ka shpirti im si një lule e  vyshkur në pranverë, duke të pritur ty mos po vjen njëher ..
Scroll to Top