JiL.al - Jeto i Lumtur

Femra të bukura

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Ato femra, që ecin me kokën lart janë të bukura.
Që nuk kanë frikë të thonë të vërtetën.
Të cilat nuk ndihen ziliqare sepse e dinë se çfarë vlejnë dhe nuk kanë nevojë të
diskreditojnë apo nënçmojnë askënd.
Asnjëherë brutale.
Ato vëzhgojnë dhe shkojnë më tej.
Kanë erë mirësie, diskrecioni dhe dinjiteti.
Të ndjeshme, delikate por këmbëngulëse.
Ato nxjerrin një atmosferë që nuk mund të blihet as me para e as me pretendime.
Ato nuk konkurrojnë, sepse nuk kanë nevojë për të.
Përballë zilisë ata janë indiferentë.
Ju i pushtoni ato jo me xhingëla e fjalë të bukura, por me fakte, respekt dhe sinqeritet.
Kur dashurojnë, edhe në miqësi,
ato janë reale.
Po kjo është!
Ka nga ato që ngopen me një fustan stilisti, ndërsa shpirtin e stilistit e kanë brenda.
Dhe me këtë më vjen keq, ne kemi lindur.

Scroll to Top