JiL.al - Jeto i Lumtur

Gratë

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Gratë që kanë vuajtur dhimbjet e vuajtjeve më të thella janë më të fortat.
Ato kanë një vështrim në sytë e tyre që do ta njihje mes njëmijë të tjerëve, pasi kanë atë vellon melankolike tipike për ato që kanë kaluar, kanë kruar zonat më ekstreme me thonjtë e tyre dhe pastaj ngjiten lart përsëri me forcën e tyre.
Dhimbja strukturon një temperament unik.
Mund të duken të ashpëra, të ftohta, të largëta, të shkëputura, por është vetëm pamja. Besoni, femra si këto, kanë aq shumë dashuri në zemrat e tyre, saqë do ta humbisni nëse vetëm do të mund të ecni në heshtje në shpirtin e tyre, vetëm se afrimi me to është i vështirë, ato nuk janë krijuar për të qenë me këdo.

Scroll to Top