JiL.al - Jeto i Lumtur

Karta e zgjedhur e shpirtit do të zbulojë cilësitë tuaja më të mira

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Karta nr.1
Dhurata e bekuar nga shpirti juaj është e tillë që të mos shqetësoheni për detajet. Ka kaq shumë (shumë!) zemrat, shpirtrat dhe mendjet e njerëzve të mbushura me zemërim për problemet dhe problemet e përditshme. Por kjo nuk ka të bëjë me ju! Ju fokusoheni në gjërat e rëndësishme në jetë!

Karta nr.2
Shpirti juaj ka aftësinë për të falur pafundësisht. Shumë njerëz predikojnë faljen, por ju jeni nga të paktët që e zbatoni lehtësisht atë në praktikë. Nuk keni mëri dhe asnjë shqetësim për gabimet e së kaluarës. Ju i lini gjërat të jetojnë dhe jetoni në të tashmen!

Karta nr.3
Jeni të bekuar me një shpirt plot mirëkuptim: gjithmonë e shikoni situatën nga këndvështrime të ndryshme. Gjithmonë veproni sipas ndërgjegjes suaj dhe mënyrës se si dëshironi të trajtoheni. Ju trajtoni të gjithë rreth jush me mirëkuptim dhe dashamirësi të madhe.

Karta nr.4
Shpirti juaj është plot mirëkuptim dhe ju kurrë nuk e dënoni atë. Ju kurrë nuk veproni me kujdes dhe nuk ju pëlqen të bini në gjunjë. Ti e di vlerën tënde, por nuk mendon se je më i mirë se të tjerët. Ju nuk merreni me snobizëm dhe nuk bëni biçikletë. Ju jeni realist dhe vlerësoni gjithmonë me drejtësi gjithçka që po ndodh.

Karta nr.5
Shpirti juaj është i bekuar me mençurinë e lindur: ju jeni, sigurisht, një njeri shumë kurioz dhe i mençur. Ju dini shumë për jetën vetëm duke e jetuar atë. Ju jeni shumë më të zgjuar se ata që e konsiderojnë veten me arsim të lartë. Ju vini re se sa shumë gjëra vërtet të rëndësishme dhe të rëndësishme në jetë u mungojnë njerëzve përreth jush.

Karta nr.6
Ju keni një zemër dhe shpirt miqësor dhe besnik: gjithmonë i trajtoni njerëzit mirë dhe ne shpresojmë shumë që ata do t’ju trajtojnë njësoj. Ndonjëherë është saktësisht e njëjta gjë, por ndonjëherë – krejt e kundërta. Por ju e kuptoni që një person i tillë ka dhimbje dhe të keqe brenda, kështu që thjesht po përpiqeni të largoheni.

Por pavarësisht gjithçkaje, ju jeni në gjendje t’i shihni njerëzit në cilësitë e tyre më të mira dhe ju e ndihmoni personin ta kuptojë atë.

Karta nr.7
Ju keni një shpirt shumë të ndershëm. Që nga lindja, ju jeni një person i drejtë dhe i drejtë që bën çdo përpjekje për të jetuar një jetë të mirë në një botë plot me njerëz të pandershëm. Ju jeni besnikë ndaj të tjerëve, por i përmbaheni kodit tuaj më të lartë të moralit. Është forca juaj lëvizëse që ju ndihmon të arrini atë që dëshironi.

Burimi: namastest.net

Përkthyer nga: JiL.al. Ndalohet kopjimi dhe shpërndarja pa autorizimin e redaksisë

Scroll to Top