JiL.al - Jeto i Lumtur

Këpucët e kuqe

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Më pëlqen të mendoj se, një ditë, një plak do të marrë mbesën e tij për të blerë një palë këpucë të reja dhe ajo do t’i zgjedhë ato në një të kuqe të ndezur. Atëherë gjyshi do të gjunjëzohet para saj për ta bërë atë t’i provojë dhe do ti thotë: “Dikur ishin simboli kundër dhunës ndaj grave!” Fëmija do t’i buzëqeshë me mosbesim: “Çfarë është dhuna?” “Asgjë, dashuria ime, nuk mund ta dish, është një poshtërsi që i përkiste një bote larg nga e jona!

 

Scroll to Top