JiL.al - Jeto i Lumtur

“Kur jep nga zemra”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Kur ishte në një mision në Kosovë, polici Fabio Cervellieri takoi një vajzë 4-vjeçare me diabet tip 1. Familja e saj ka mundësi të vogla të ardhurash… ndaj Fabio është kujdesur personalisht për shpenzimet për insulinën dhe për pajisjen që mat nivelin e sheqerit në gjak. Në Itali, ai kërkoi ndihmë nga mjekët e Umberto I të Romës, për ta shtruar atë në spital për të kryer egzaminime të plota dhe për të identifikuar terapinë e duhur. Cervellieri dhe kolegët e tij mblodhën një shumë të konsiderueshme të ardhurash për të paguar udhëtimin nga Prishtina në Romë për fëmijën dhe nënën e saj. Nga 13 nëntori, gruaja dhe vajza e saj mbrijnë në Fiumicino, më pas vajza e vogël u shtrua në spital, iu nënshtrua vizitave specifike dhe madje një operacioni të vogël.
Gjithë shokët e Fabio’s i kanë qëndruar gjithmonë pranë dhe ata do ta bëjnë përsëri.

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top