JiL.al - Jeto i Lumtur

“Bota na do njësoj siç e duam veten”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Thyhet gjithçka çfarë nuk jemi..dhe mbetet gjithçka çfarë jemi në realitet.

Në qepjet më delikate të ndjenjave.
Me përballjen e dhimbjeve në heshtje.

Për veten sa më thellë të shikojmë aq më shumë gjejmë përgjigjet ..

Bota na do njësoj siç e duam veten, bota na respektonë ashtu siç e respektojmë ne veten.

Gjithçka tjetër është vetëm një përkth im i dobët.

Pasi njerëzit flasin gjithnjë sipas gjëndjes emocionale, skemi pse merzitemi..

Mos gjyko o njeri, gjithçka është në rregull, nëse ti je në rregull me veten tënde, asgjë nuk të vret atje jashtë.

Scroll to Top