JiL.al - Jeto i Lumtur

Mall për ty

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Sa kam mall për përqafimin e sajë të ngrohtë
Lotët më bien në fytyrë
A mund të shihni në sytë e mi
Sa shumë e urrej lamtumirën tonë
unë mendoj për ty gjatë gjithë kohës
E di që në fund do të jemi mirë.
Më prek..më duaj..je me mua
ashtu siç supozohet të jemi
Gjithmonë kam dashur të jem me ty
dhe bëni gjërat që bëjnë të dashuruarit
Më thuaj se dëshiron të jesh me mua
dhe se ne ishim të destinuar të ishim
Dhimbja e çmuar largohet
Të lutem mos u kthe një ditë tjetër
Duke ëndërruar për ty
është gjithçka që bëj
Këtë zjarr e ndjej…shkëndijat…nxehtësia …ekzotike…digjet brenda
Ndjenjat e mia për ty nuk mund t’i fsheh
duke uruar.. duke shpresuar …. mall.. duke dashur.. kam nevojë për ty pranë
O Zot, a mund të më thuash sa shumë të dua, e dashur
Nuk mund të pretendoj më
je ti që unë e adhuroj
je ti për të cilin kam pasur mall
Unë thjesht dua të të jap dashurinë time … zemrën time
dhe unë kurrë nuk dua që ne të jemi të ndarë
Në dritën e hënës do të doja të ishe këtu tek yjet
në vend që të jesh aty.
Një ditë do të jem aty te ti të ndjej përqafimin tënd të ngrohtë…
dhe nuk do të më bien më lot nga fytyra.

Scroll to Top