JiL.al - Jeto i Lumtur

Më quajte “Jo Social”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Më quajte “Josocial” kur më pëlqente të isha vetëm dhe jo në shoqëri të rreme. Më quajte “I Keq” kur të hodha të vërteta të pakëndshme në fytyrë.  Më quajte “Fajtor” kur nuk të justifikova duke u përballur me përgjegjësitë e tua. E vërteta është se ata si unë nuk të japin veten nëse nuk e meriton, nuk e bëjnë as nëse kanë një zemër plotë dashuri për ty.  Ata si unë duhet t’i meritoni nga koka te këmbët, nga pori i parë i lëkurës deri në centimetrin e fundit të zemrës.  Për njerëzit e vërtetë, ata si unë nuk janë “të parehatshëm” por “privilegj”.

Scroll to Top