Mjekët Francez Treguan Receten: Pastron zorrën e trashë dhe të shpëtoni nga barku i fryrë..!?

Jil
Jil
2 Min Read

Mjekët Francez Treguan Receten: Pastron zorrën e trashë dhe të shpëtoni nga barku i fryrë..!? Të kujdesesh për shëndetin është shumë e nevojshme. Sidomos të pastrohet rregullisht zorra e trashë në mënyrë që të hiqni mbe turinat dhe t ok sinat e depozituara atje.

-Këto këshilla jepen nga mjekët francez.Rëndësia e pastrimit të zorrës së trashë: Nëse e pastroni lehtëson thithjen e lëndëve ushqyese të nevojshme.Pastrimi i zorrës së trashë është i rëndësishëm për të hequr to ksinat dhe bak teret e depozituara sepse nëse ruhen për një kohë të gjatë ato mund të ndikojnë në praninë e baktereve të mira dhe të parandalojnë thithjen e lëndëve ushqyese thelbësore nga ushqimi që është tretur. Mbeturinat në trup mund të shkaktojnë energji të ulët, humbje të ngadaltë të peshës, të shkaktojnë sëmundje dhe të prishin funksionimin e sistemit të tretjes.Për të lehtësuar dhe përshpejtuar këtë proces, është e mundur të përdoren dy përbërës natyralë që do të ndihmojnë në pastrimin e zorrës së trashë, ato janë uthulla e mollës dhe mjalti.
Receta për të pastruar zorrën e trashë:

Përbërësit: 2 lugë uthull organike të mollës 2 lugë mjaltë organik 1 gotë e madhe me ujë të vakët
Përgatitja:
Në një gotë me ujë të vakët, shtoni uthullën e mollës dhe mjaltin dhe përzieni derisa të tretet mjalti.
Çdo ditë, pini një gotë nga kjo pije 100% natyrale dhe nuk e keni idenë se sa mirë do ndiheni.

Share This Article
ByJil
Follow:
JiL.al | Informohu – Frymëzohu – Jeto i Lumtur Plaftorma JiL.al ka si qëllim edukimin, frymëzimin dhe motivimin e lexuesve tanë përmes publikimeve të përzgjedhura, thënie, fragmente, poezi, histori suksesi dhe jo vetëm. Gjithashtu të rejat më të fundit nga aktualiteti, politika, showbizi, vendi, rajoni dhe bota. Për Reklamim të Biznesit tuaj dhe bashkëpunime na Kontaktoni: Email: jetoilumtur.al@gmail.com📩 Facebook: JiL.Albania Instagram: jil.albania
Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *