JiL.al - Jeto i Lumtur

Motivim

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Kam mësuar se shpesh njerëzit nuk e kuptojnë atë që kanë para tyre dhe shpesh nuk e vlerësojnë atë …
Mësova se çdo gjë mund të ndryshojë nga një ditë në tjetrën..
Mësova se nuk ka asgjë më të bukur dhe më të vështirë se sa të mund t’i besosh dikujt..
Mësova të pranoj zhgënjimet ose në çdo rast të mos u jap shumë peshë..
Mësova të ec përpara edhe kur i vetmi person me të cilin do të dëshironit të flisnit është i njëjti person që ju lëndoi..
Kam mësuar se shumë njerëz nuk e kanë kuptuar kurrë këtë.
Kam mësuar se sa më shumë jep, aq më pak merr.
Se injorimi i fakteve nuk i ndryshon faktet.
Se boshllëqet nuk mund të plotësohen gjithmonë.
Se gjërat e mëdha shihen në gjërat e vogla.
Se rrota rrotullohet, por kur nuk të intereson më.
Dhe (mbi të gjitha ajo që më pëlqen më shumë në jetë) është se nuk ndaloni kurrë së mësuari.

 

Scroll to Top