JiL.al - Jeto i Lumtur

“Vajza që qendiste flamurin”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Ndërkohë që një vajzë qëndiste flamurin
Një djalë i afrohet dhe i thotë cili është flamuri më i bukur në botë?
Ajo i përgjigjet flamuri Shqipëtarë çfarë pytje bën more djalë
Ai e pyet përsëri cili është vendi më i bukur ne botë?
Atdheu ynë djalosh e ka emrin Shqipëri Djali buzëqesh dhe e pyet përsëri, cilët jan njerëzit më të bukur në botë?
Vajza hesht dhe pyet nënën.
Nënë cilët jan njerëzit më të bukur në botë?
Nëna ulët në gjunjë e shikon vajzën e saj drejtë e në sy..
Me një buzëqeshje plot siguri i përgjigjet..
Njerëzit më të bukur në botë.
Jan njerëzit korrekt dashuria ime.

@beta_elisabetta

Scroll to Top