JiL.al - Jeto i Lumtur

Një Ndjenjë

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Unë kam një ndjenjë

Që nuk arrij ta kuptoj.

Në mendimet e mia më të thella ju jeni

Më shumë se një mike.

 

Unë nuk do të doja

Ta nxitoni tani

Ndërsa dashurinë e eksplorojmë,

Por ka një dashuri në rritje brenda

Që thjesht nuk mund ta injorojmë.

 

I dua kohët që ne

Kalojmë së bashku. Jemi rehat

Dhe falas. Unë mendoj për ju kur jemi

Të vetëm. Unë mendoj për ju dhe mua.

 

Ne kemi ndarë

Sekretet për të zbuluar. Ka më shumë

Për jetën. Të dy do ta zbulojmë.

Unë të dua gjithmonë.

 

Unë do të të dua kur të jesh memece,

Unë do të të dua kur të jesh e zgjuar,

Unë do të të dua sido që të jesh,

Që nga fillimi.

 

Do të të dua nëse je e gjatë

Do të të dua nëse je e shkurtër,

Unë do të të dua nëse je e bukur,

Ose thjesht një karkalec e shëmtuar.

 

Unë do të të dua nëse je pa dhëmbë,

Unë do të të dua nëse je e verbër,

Çdo gjë që është e gabuar me ju,

Për mua do të jesh mirë.

Zemra ime po hapet tani,

Ndryshe nga dikur.

Unë stë hoh dhimbjen që është në zemrën tënde,

Dhe ndonjëherë e ndjej edhe unë

Unë do të dua nesër,

Unë do të të dua sot,

Unë do të të dua përgjithmonë..

Scroll to Top