JiL.al - Jeto i Lumtur

Paraja

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

E habitshme sesi paraja e zbukuron dhe e vesh njeriun në siperfaqe por s’ja ndryshon dot shpirtin. E habitshme se si një buzëkuq i jep formë buzëve por jo bukuri fjalëve .E çuditshme sesi një femër vesh pellushine blerë shtrenjtë që është lëkurë e një kafshë të vrarë .E çuditshme sesi njeriu krenohet me rroba “origjinale”‘e prapë kjo nuk e bën atë origjinal. E çuditshme sesi ha çdo vakt në restorant por kurrë s’ndihet i ngopur. E habitshme sesi flasin për paranë në çdo sekondë të jetës,i falen, falenderohen, përgjerohen parave e kuletës.E çuditshme sesi njeriu parfumoset por kundërmon erë të pavlerë, e çuditshme sesi grimohet por nga brenda është sketerrë. E çuditshme sesi njeriu fshihet nën petkun e mirëqënies,por ligësinë sja fshehin dot,dhe as thelbin e vertetë të qënies..E habitshme sesi krekoset dhe sheh shtrembër, pasi mbahet fortë pas mbiemrit dhe ka bërë emër. E çuditshme sesi mirësinë se ka ndjerë që kur kaloi

Scroll to Top