JiL.al - Jeto i Lumtur

“Përulësia nuk mund të blihet”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“I braktisur nga babai i tij në moshën 3 vjeçare; i rritur me 3 njerkë të ndryshëm; disleksik; ëndrra e tij për t’u bërë një lojtar hokej e shkatërruar nga një aksident i keq; vajza e tij vdiq gjatë lindjes; gruaja e tij vdiq në një aksident automobilistik; personi për të cilin ai kujdeset shumë, motra e tij, që vuante nga leucemia; mikun e tij më të mirë, River Phoenix (vëllai i Joaquin, me të cilin luajti në The Beautiful and the Damned), vdiq nga një mbidozë. Me gjithçka që ka kaluar, Keanu Reeves nuk humbet kurrë një mundësi për të ndihmuar njerëzit që kanë nevojë. Kur po xhirohej filmi “Shtëpia e Liqenit”, dëgjoi diskutimin e dy garderobësve; njëra po qante sepse do të humbiste shtëpinë nëse nuk do të paguante 20,000 dollarë dhe në të njëjtën ditë Keanu paguan shumën e nevojshme në llogarinë bankare të gruas; ka dhuruar edhe shuma stratosferike për spitalet. Në vitin 2010 disa nga fotot e tij bënë xhiron e botës. Për ditëlindjen e tij Keanu hyri në një pastiçeri dhe bleu vetes një briosh me një qiri të vetëm mbi të, duke e ngrënë atë pikërisht përballë pastiçerisë dhe duke ofruar kafe për njerëzit që ndaluan për të folur me të. Pasi fitoi shuma të mëdha për trilogjinë Matrix, aktori dhuroi mbi 50 milionë dollarë për stafin që mbikëqyrte kostumet dhe efektet speciale – heronjtë e vërtetë të trilogjisë, siç i quajti ai vetë.
Në vitin 1997, disa paparacë madje e gjetën atë të kalonte një mëngjes në shoqërinë e një të pastrehi në Los Angeles, duke e dëgjuar atë dhe duke ndarë jetën e tij për disa orë.
Shumica e yjeve kur bëjnë një gjest bamirësie e deklarojnë atë në të gjitha mediat. Keanu Reeves nuk ka deklaruar asnjëherë se bën bamirësi thjesht për parime morale dhe jo për t’u dukur më mirë në sytë e fansave. Ky njeri mund të blinte gjithçka, dhe përkundrazi çdo ditë ngrihet dhe zgjedh një gjë që nuk mund të blihet: përulësinë”.

Keanu Reeves I jashtëzakonshëm

 

Jeto I Lumtur

 

Scroll to Top