JiL.al - Jeto i Lumtur

Zgjidhni një foto të detit dhe mësoni se si të trajtoni projektet tuaja

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
 1. Det i qetë
 2. e përgjegjshme në këtë kohë.

Merrni një pushim nga ngutja dhe nxitimi i botës, jepini vetes dhe të dashurve tuaj pak qetësi dhe ngrohtësi. Heshtja dhe paqja thellë në shpirtin tuaj do të shfaqen në mjedis.

Të afërmit do ta vërejnë këtë ndryshim të këndshëm – prisni dhurata ose shenja të tjera vëmendjeje. Ti e meriton!

 1. Det i stuhishëm
  Gjendja e shpirtit tuaj dhe e mendjes së ëndërruar me shumë mundësi do të mbingarkohen së shpejti. Kështu thotë deti i trazuar që keni zgjedhur.

Pas këtyre kthesave, ose do të bëheni më të fortë dhe më të zgjuar ose do të hiqni dorë përkohësisht. Por zgjedhja – çfarë të bëni – do të jetë gjithmonë në duart tuaja.

Stuhia e jetës jo vetëm që do t’ju tronditë, por do t’ju ringjallë edhe mendimet.

Shqetësimet do të kalojnë dhe qëndrimet do të ndryshojnë. Do të mësoni më lehtë të shikoni atë që ju emocionoi pa nevojë!

Rekomandohet: Zgjidhni pikturën që ju pëlqen më së miri dhe zbuloni se cili është disponimi juaj aktual

 1. Deti në perëndim të diellit
  Së shpejti do të keni një zgjedhje: të pranoni apo jo një projekt të madh. Megjithatë, është mirë që këtë vendim ta lini deri në momentin më të mirë.

Është koha për të menduar për planet afatgjata. Këshillë: Shkruani të gjitha aktivitetet e papërfunduara në një copë letër dhe vlerësoni përshtatshmërinë e saj.

Filloni me detajet, shkruani hapin e parë për zgjidhjen e një problemi të rëndësishëm në një fletë letre.

Shkruani se çfarë duhet të bëni së pari për të vazhduar gjërat. Ju vetë e kuptoni se një plan i përgatitur ka më shumë shanse të realizohet sesa mungesa e tij!

 1. Deti në agim
  Sigurisht, së shpejti ju pret një vrull i jashtëzakonshëm energjie. Në marrëdhënie dhe biznes mbizotëron rendi dhe mirëkuptimi.

Me siguri do të jeni në gjendje ta zgjasni këtë periudhë të lehtë të jetës suaj nëse provoni. Me siguri do të jeni në rrugën e zbatimit të planeve tuaja.

Megjithatë, kjo rrugë nuk do të jetë aq e lehtë sa mund të duket në fillim. Si rezultat, do të kuptoni atë që keni filluar dhe kjo do t’ju frymëzojë për rezultate të reja.

Rruga do të dominohet nga ecja!

Scroll to Top