JiL.al - Jeto i Lumtur

Të Duash..

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Të duash do të thotë të ndani jetën së bashku, për të ndërtuar plane të veçanta vetëm për dy, të punosh krah për krah, dhe pastaj të buzëqeshni me krenari, si një nga një, të gjitha ëndrrat të bëhen të vërteta. Të duash është të ndihmosh dhe inkurajosh me buzëqeshje dhe fjalë të sinqerta, për të marrë kohë, të dëgjosh dhe të kujdesesh, në mënyrë të përzemërt. Të duash është të kesh dikë të veçantë, prej të cilit mund të varet gjithmonë jeta jote, edhe kur je duke qeshur, por dhe në mërzitje, si partner, të dashur, apo si miq. Të duash është të bësh kujtime të veçanta momente që ju do të kujtoni, nga të gjitha gjërat që sjell jeta. D
ashuria është  gjëja më e bukur, nga të gjitha. Kam mësuar kuptimin e plotë të ndarjes dhe përkujdesjes duke realizuar ëndrrat e mia; Kam mësuar kuptimin e plotë të qenit i dashuruar, duke dashur ju.
Scroll to Top