JiL.al - Jeto i Lumtur

Të duash

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Të duash do të thotë të ndajmë jetën së bashku, për të ndërtuar plane të veçanta vetëm për dy, të punojmë krah për krah, dhe pastaj të buzëqeshim me krenari, si një nga një, ëndrrat të bëhen të vërteta.

Të duash është të ndihmosh, inkurajosh me buzëqeshje dhe fjalë të sinqerta, për të marrë kohë për të ndarë, të dëgjosh dhe të kujdesesh, në mënyrë të përzemërt.

Të duash është të kesh dikë të veçantë, mund të jesh gjithmonë atje me vite, duke qeshur dhe lotuar, si partner, të dashur, si mik.

Të duash është të kesh kujtime të veçanta të momenteve që ju doni të kujtoni, nga të gjitha gjërat e mira dhe të vështira që sjell  jeta. Dashuria është më e forta nga të gjitha. Kam mësuar kuptimin e plotë dhe jam përkujdesur duke realizuar ëndrrat e mia;

Kam mësuar kuptimin e plotë të qenit i dashuruar duke qenë me ju , duke ju dashur.

Scroll to Top