JiL.al - Jeto i Lumtur

Të jesh vetëm

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“Ndonjëherë, vetëm ndonjëherë,
tërheqja nuk është dorëzim.
Ndryshimi nuk është hipokrizi,
të zhbësh nuk është të shkatërrosh.
Të jesh vetëm nuk është të largohesh,
dhe heshtja është të mos kesh çfarë të thuash.
Qëndrimi i palëvizshëm nuk është dembelizëm,
as frika nuk është të mbijetosh.
Zhytja nuk është mbytje,
të tërhiqesh nuk është të ikësh…
Ndonjëherë, vetëm ndonjëherë,
ju duhet të largoheni për të parë,
ngrini velat, kënaquni,
le të rrjedhë, le të ndryshojë era,
mbylli sytë dhe mbyll gojën.”

Scroll to Top