JiL.al - Jeto i Lumtur

Test psikologjik: Zgjidh një buton, të të tregoj ç’ndjen !

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Ky test psikologjik do t’ju marrë vetëm disa minuta. Falë tij, ju do të zbuloni të vërtetën e fshehur për veten tuaj. Ndërsa ndonjëherë mendojmë se askush nuk na njeh ashtu siç ne e njohim veten, jeta shpesh na tregon të kundërtën dhe nganjëherë e vërteta rezulton të jetë krejtësisht e ndryshme. Sidomos në situata të vështira, ne mund ta njohim fytyrën tonë të panjohur. Zgjidhni butonin tuaj.

Nëse keni zgjedhur:

Butonin e kuq

Ju jeni një person me shumë talente. Keni një jetë mjaft të ndritshme, ju pëlqen të konkurroni dhe gjithmonë përpiqeni të arrini një nivel të lartë. Por ndonjëherë i arrini qëllimet tuaja në kurriz të të tjerëve dhe kjo është e meta juaj më e madhe.

Butonin e verdhë

Nga natyra, ju jeni një person mjaft i sigurt që dini saktësisht se çfarë dëshiron nga jeta dhe me kokëfortësi ndiqni qëllimin. Gjithashtu, ju tërhiqni shpejt njerëzit tek ju dhe jeni një udhëheqës i lindur. Njerëzit përreth jush tërhiqen nga ju.

Butonin portokalli

Problemi juaj më i madh është se nuk mund të shijoni atë që keni. Ju po kërkoni probleme për veten tuaj dhe prandaj nuk mund të qetësoheni. Ndonjëherë është mirë të ndaloni së kontrolluari detajet më të vogla në jetën tuaj dhe të tërhiqeni nga diçka më e madhe.

Butonin jeshil

Ju udhëhiqeni nga parimet tuaja të jetës, por nganjëherë lejoni që të tjerët të gërmojnë në kokën tuaj dhe pastaj ndodh që vendimet tuaja të mos përputhen me mendimet tuaja. Duhet të jeni më këmbëngulës. Përndryshe, do të pendoheni për sjelljen tuaj.

Butonin rozë

Ju jeni lloji i personit që nuk ju pëlqen të humbni kohë. Në situata të vështira ju ngriheni shpejt në këmbë dhe merrni vendimin e nevojshëm. Ju jeni një optimist i lindur. Falë shkathtësisë tuaj mund të arrini çdo qëllim që i keni vendosur vetes.

Butonin lejla

Për ju, gjëja më e rëndësishme në jetë është ndjenja e sigurisë. Ju shpesh ndiheni të shqetësuar për ndjeshmërinë tuaj. Nënndërgjegjeshëm, ju kërkoni një partner të cilit mund t’i besoni gjithmonë. Ju urreni të jeni vetëm dhe rrallë u jepni një shans të dytë personave që ju kanë thyer besimin.

Butonin blu

Paqja dhe harmonia janë më të rëndësishmet për ju. Ju pëlqen të ndihmoni njerëzit, por jo gjithmonë keni sukses. Ndonjëherë hiqni dorë nga arritja e qëllimeve tuaja për të mirën e të tjerëve. Ndjeshmëria është forca juaj më e madhe.

Butonin gri

Ju jeni një person i pavendosur që nuk e keni gjetur ende qëllimin tuaj në jetë. Ju pëlqen të frymëzoheni nga të tjerët, jeni impulsiv dhe emocional. Për shkak të kësaj, ndonjëherë ju nuk e kontrolloni sjelljen tuaj.

Scroll to Top