JiL.al - Jeto i Lumtur

Unë di se kush jam

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Unë nuk mund të jem si të tjerët,
Dhe ata nuk mund të jenë unë.
Unë kam plagë të zbehura,
Një fizik i pazakontë,
Por të gjitha funksionojnë së bashku
Për të më bërë unik.
Unë kam forca të fshehura,
Disa të meta të dukshme.
Ende jam ky që jam,
Për mirë, për keq.
Nuk duhet të përzihem;
Unë nuk do të jetoj një gënjeshtër.
Unë nuk mund t’i pëlqej të gjithëve;
Unë as nuk do të përpiqem.
Disa më quajnë krenar;

Scroll to Top