JiL.al - Jeto i Lumtur

Unë premtoj

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Kur je e trishtuar dhe e dëshpëruar,
Unë do të jem këtu për të bërë një buzëqeshje në fytyrën tuaj.
Kur je e zemëruar dhe e coptuar,
Unë do të jem këtu për t’ju qetësuar.
Kur je e lënduar dhe me lot,
Unë do të jem këtu për t’i fshirë dhe për të ndrequr dhimbjen.
Kur je e vetmuar dhe nuk ke njeri,
Unë do të jem këtu për t’ju ngushëlluar.
Kur ndiheni të padashur dhe të parëndësishëme,
Unë do të jem këtu për t’ju thënë se sa shumë e rëndësishëme jeni.
Kur jeni duke kaluar një ditë të keqe dhe të ftohtë,
Unë do të jem këtu për të lëshuar avull për tju ngrohur shpirtin.
Kur keni diçka në mendjen tuaj që duhet të thoni,
Unë do të jem këtu për të dëgjuar dhe kuptuar.
Kur je e humbur në konfuzion,
Unë do të jem këtu për t’ju ndihmuar të kuptoni gjërat.
Kur ndihesh sikur po çmendesh,
Unë do të jem këtu për t’ju sjellë përsëri në mendje.
Kur je kaq e mbingarkuar dhe ke nevojë të largohesh,
Unë do të jem këtu me krahë hapur që të mund të ikim së bashku.
Kur je e frikësuar edhe ndjehesh e pa mbrojtur,
Unë do të jem këtu për t’ju mbrojtur dhe për t’ju bërë të ndiheni të sigurt.
Kur je plot shqetësime,
Unë do të jem këtu për t’u shqetësuar me ju.
Unë premtoj se do të jem gjithmonë këtu për të dashurit e mi,
sot, nesër dhe përgjithmonë!

Scroll to Top