JiL.al - Jeto i Lumtur

“Vetbesimi”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“Në këtë foto unë po kthehem në shtëpi nga audicioni për King Kong, ku më thanë se isha shumë e pa përshtatshëme për pjesën. Një moment vendimtar për mua. Një mendim i tillë mund të më kishte prishur ëndrrën për t’u bërë aktore ose të më detyronte të përveshja mëngët dhe të besoja akoma më shumë në veten time. Mora frymë thellë dhe thashë: “Më vjen keq që mendon se jam shumë e keq për filmin tënd, por ti je thjesht një opinion në një det mijëra mendimesh të tjera dhe po shkoj të gjej një tjetër: sot Unë numëroj 18 nominime për Oscar”.

Meryl Streep

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top