JiL.al - Jeto i Lumtur

Zbuloni fuqinë tuaj magjike të fshehur duke zgjedhur një Mandala

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
  1. Shkatërrues

Rrotullimi në drejtim të kundërt të mandalës së parë sugjeron që fuqitë e përfshira këtu janë shkatërruese. Por kjo nuk është diçka negative. Një parakusht për të krijuar diçka të re është aftësia për të hequr qafe çdo gjendje të panevojshme që pengon evolucionin tuaj. Ndonjëherë “djegia” e gjithçkaje mund të hapë rrugën për diçka rrënjësisht të re. Kështu, fuqia juaj për të qenë shkatërrues mund të jetë e dobishme.

  1. Elementi i pestë

Mandala e dytë është vizatuar mbi bazën e katër elementëve të natyrës. Këto shfaqen dhe veprojnë në harmoni dhe fuqitë tona mbijnë prej tyre. Megjithatë, elementi i pestë, Shpirti, mungon. Është elementi shpirtëror që lidh ato të natyrës. Fuqia juaj është ajo e Dashurisë dhe e Bashkimit me të Paprishshmit. Ju e ktheni Shpirtin e lënë pas dore në Ekuacionin e Elementeve.

  1. Ekuilibri

Kjo mandala është vizatuar mbi bazën e fuqisë mistike të numrit 6. Dy fuqitë e kundërta të Femrës dhe Mashkullit janë në lojë, duke formuar dy trekëndësha me gjashtë brinjë. Fuqia juaj vjen nga ekuilibri dinamik i këtyre fuqive brenda jush.

Rekomandohet: Zgjidhni një imazh dhe zbuloni më shumë rreth gjendjes suaj shpirtërore

  1. Durimi

Numri dymbëdhjetë është i rëndësishëm në shumë mënyra. Kujtoni dymbëdhjetë perënditë e lashta greke që banojnë në Olimp, ose 12 Apostujt e Jezusit. 12 janë edhe muajt e vitit. Fuqia juaj qëndron në faktin se ju rrjedhni në harmoni me kohën. Ju jeni të durueshëm dhe kjo është një karakteristikë që është e dobishme për evolucionin tuaj. Koha do t’i çojë planet tuaja drejt perfeksionit.

  1. Busulla

Një model i bazuar në numrin 8 është i lidhur me rrotën e mençurisë. Në një farë kuptimi, është gjithashtu një udhëkryq në të cilin ofrohen disa opsione. Nga njëra anë, ju jeni në gjendje të krijoni mundësi të shumta dhe për këtë arsye nuk jeni kurrë të bllokuar në asnjë rrugë qorre. Nga ana tjetër, ju jeni në gjendje të merrni vendimet e duhura dhe të zgjidhni rrugën më të mirë drejt virtytit. Ju udhëhiqeni nga një busull e brendshme që ju tregon rrugën e duhur.

  1. Krijuesi

Ndryshe, ose më mirë plotësuese, me mandalën e parë që përshkruan një svastikë kundër akrepave të orës, kjo mandala është një svastikë në lëvizje. Harrojeni keqpërdorimin e tij nazist, ky një simbol i dritës, jetës, shëndetit, paqes dhe pasurisë. Fuqia juaj është harmonike dhe krijuese. Ju ecni përpara nëpër kohë dhe jetë dhe krijoni pa vlerë.

Burimi: namastest.net

Përkthyer nga: JiL.al. Ndalohet kopjimi dhe shpërndarja pa autorizimin e redaksisë

Scroll to Top