JiL.al - Jeto i Lumtur

Zbuloni se çfarë zbulon për ju, si e shkruani shkronjën X

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
 1. Nga poshtë djathtas lart majtas, pastaj nga poshtë majtas lart djathtas

Jeni tipi i personit që ka kuptim të mirë dhe të besueshëm, dhe rrallë keni ndonjë gjë për të thënë për dikë. Jeni optimistë dhe prisni me padurim atë që do të sjellë e ardhmja, por lumturia juaj buron nga aftësia juaj për të vlerësuar atë që keni këtu dhe tani.

Ju rrallë jeni tipi që bëni bujë dhe përshtateni me çdo gjë që ju vjen me një shpirt bujar. Motoja juaj është “Edhe kjo do të kalojë”.

 1. Nga poshtë majtas lart djathtas, pastaj nga poshtë djathtas lart majtas
  Ju jeni shumë të vetëdijshëm për rrënjët tuaja dhe nga vini, dhe nuk e lejoni kurrë veten ta harroni atë. Ju jeni në gjendje t’i përballoni sfidat e jetës me lehtësi për shkak të mirënjohjes që keni për përvojat tuaja të kaluara.

Ju e vlerësoni mënyrën se si ju kanë formësuar dhe ju kanë bërë njeriun që jeni sot. Nuk ndiheni kurrë të detyruar të ndryshoni sipas pritshmërive të njerëzve, sepse keni punuar shumë për të qenë personi që jeni sot.

 1. Nga lart djathtas poshtë majtas, pastaj nga poshtë djathtas lart majtas
  Jeni një person krejtësisht spontan dhe është e vështirë të parashikoni se çfarë do të bëni më pas. Njerëzit mendojnë se është emocionuese të jesh pranë, sepse je plot surpriza dhe ke shumë anekdota interesante për të ndarë.

Nuk ju pëlqen të sulmoheni nga konventat dhe ndonjëherë i kaloni kufijtë dhe i thyeni rregullat vetëm për të zbuluar se çfarë ndodh kur e bëni këtë. Motoja juaj është të vini në dyshim gjithçka, sepse asgjë nuk duhet marrë si e mirëqenë.

 1. Nga poshtë djathtas lart majtas, pastaj nga lart djathtas poshtë majtas
  Ju jeni një person jashtëzakonisht intuitiv dhe shpesh zbuloni se instinktet tuaja rrallë ju zhgënjejnë. Ju i besoni instinkteve tuaja për t’ju treguar nëse dikush është toksik ose ka nevojë për ngushëllim, dhe i besoni instinkteve tuaja për të vendosur nëse një vendim që duket i drejtë do t’i dëmtojë ata në një afat të gjatë.

Ju shihni më të mirën tek njerëzit dhe jeni gjithmonë të gatshëm t’u jepni atyre një shans të dytë. Ju e dini se koha sjell ndryshime dhe ju prisni të shihni një ndryshim pozitiv tek ata që doni, si dhe tek vetja.

 1. Nga lart majtas poshtë djathtas, pastaj nga poshtë majtas lart djathtas
  Jeni tepër të vetë-motivuar dhe ambicioz, dhe ndiqni ëndrrat tuaja kur bota ju thotë të hiqni dorë prej tyre.

Ju nuk i lejoni njerëzit e tjerë të përcaktojnë rrjedhën e jetës suaj, sepse keni mençurinë për të kuptuar se të jetosh për të kënaqur njerëzit e tjerë vetëm çon në keqardhje. Mos e humbni kohën duke u përpjekur të bëni gjëra për të tjerët, dhe njerëzit do t’ju respektojnë dhe do ta admirojnë vlerën tuaj.

 1. Nga poshtë majtas lart djathtas, pastaj nga lart majtas poshtë djathtas
  Jeni vazhdimisht në kërkim të lartësive të reja për të arritur, gjëra të reja për të arritur dhe përvoja të reja për të zbuluar. Ju jeni një pionier, duke shkuar atje ku askush nuk guxon të shkelë dhe duke ndezur një shteg që të tjerët ta ndjekin.

Është e vështirë të shkëpusësh veten pasi të kesh vendosur mendjen për diçka dhe të besosh se dështimet dhe zhgënjimet janë pjesë e rrugës drejt suksesit. Nuk jeni të lumtur kur arrini një qëllim dhe kërkoni diçka edhe më të vështirë për t’u arritur.

 1. Nga lart majtas poshtë djathtas, pastaj nga lart djathtas poshtë majtas
  Ju jeni një person i ndërgjegjshëm, i përpiktë në detyrat dhe përgjegjësitë tuaja. Ju preferoni t’i bëni gjërat në mënyrën e duhur dhe besoni në dhënien e zemrës në gjithçka që bëni.

Ju prireni të jeni pothuajse tërësisht një perfeksionist, ndonjëherë keni frikë të përballeni me të panjohurën. Por të luash me siguri gjithmonë shpërblehet dhe do të kesh një ndjenjë rehatie dhe lehtësie nga e njohura. Njerëzit ju shohin si të besueshëm dhe të sigurt, dhe ata e dinë se mund të mbështeten tek ju që të jeni të sinqertë dhe të sinqertë me ta.

 1. Nga lart djathtas poshtë majtas, pastaj majtas lart poshtë djathtas
  Ju jeni një gjeni krijues me një imagjinatë të gjallë që e aplikoni në aktivitete më praktike. Njerëzit mendojnë se ju jeni ai lloj personi që ju ka ngecur gjithmonë në kokë, por nuk e kuptojnë se edhe kur jeni të thellë në mendime, jeni shumë vigjilentë ndaj asaj që ndodh rreth jush.

Ju nuk jeni lloji i personit që kufizoheni vetëm nga ajo që mund të shihni, dhe mund të shihni mundësitë dhe mundësitë që shumica e njerëzve shpesh anashkalojnë. Kjo mund t’ju japë një avantazh ndaj pjesës tjetër të botës në udhëtimin tuaj drejt suksesit.

Burimi: namastest.net

Përkthyer nga: JiL.al. Ndalohet kopjimi dhe shpërndarja pa autorizimin e redaksisë

Scroll to Top