JiL.al - Jeto i Lumtur

Zgjidh një nga zanat dhe zbulo disa detaje të personalitetit tënd

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Nëse zgjodhe zanën e kuqe

Je një person serioz, energjik, shumë i dashur dhe i ndjeshëm ndaj ndjenjave të të tjerëve.

Sidoqoftë, kjo anë e ëmbël njihet vetëm nga njerëz të afërt. Të tjerëve i dukesh i egër.

Ka shumë njerëz që të drejtohen për këshilla, për një sugjerim dhe për të mësuar të vërtetën e zhveshur dhe të papërpunuar.

Nëse zgjodhe zanën e verdhë

Ti je i dashuruar me natyrën, qoftë ai plazh, mal apo edhe parku i qytetit. Mezi pret të largohesh nga rutina e përditshme dhe nxitimi i jetës për të gjetur ngushëllim në natyrë. I jep më shumë kohë e energji të tjerëve, ndaj shpeshherë largohesh nga gjithçka dhe të gjithë.

Tani për tani jeta jote është në një periudhë tranzicioni dhe ju nuk e doni vërtet ndryshimin. Lërini gjërat të rrjedhin sipas rrymës.

Nëse zgjodhe zanën blu

Je i sjellshëm, aventurier dhe i gjallë

Je shumë shakaxhi dhe di ta përdorësh mirë vetironinë. Kur sarkazma e të tjerëve të vë në vështirësi, personaliteti yt simpatik të lejon të kapërcesh lehtë situatën.

Mbrëmja jote e përsosur është ajo e mbushur plot me miq të mirë, një zjarr në plazh dhe miliona yje në qiell. Të qenit aventurier të bën të shfrytëzosh të gjitha mundësitë që të jep jeta. Ndryshe nga shumica e njerëzve që do të ndjeheshin lehtësisht të frustruar në këtë rast, ti e pret me qetësi.

Zana lejla

Ti je i zhytur në mendime dhe kjo mund të shkaktojë probleme të padobishme. Shqetësohesh shumë për mirëqenien dhe lumturinë e të tjerëve, edhe pse të gjithë të sugjerojnë të mendosh edhe për veten.

Është koha ta përdorësh më mirë trurin tënd. Kur mundësitë vijnë në derën tuaj, mirëpritini ato.