JiL.al - Jeto i Lumtur

38-vjeçari hap derën e emergjencës, pasagjerët braktisin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Pasagjerët në Aeroportin Ndërkombëtar Louis Armstrong në New Orleans, kanë braktisur të tmerruar avionin në të cilin ishin, pasi një 38-vjeçar kishte hapur pa ndonjë arsye derën e emergjencës.about:blank

Veprimi i 28-vjeçarit, identiteti i të cilit deri më tani është anonim, ka bërë që pasagjerët të tremben duke menduar se avioni i kompanisë ajrore Southwest Airlines. ka pësuar ndonjë defekt serioz.

Dëshmitarët okularë filmuan momentin, ku duket se pasagjerët në panik zbrisnin nga avioni, pas veprimit të 38-vjeçarit.

Ky i fundit u neutralizua menjëherë nga stafi i aeroportit, dhe u mbajt i izoluar për një kohë të shkurtër deri në ardhjen e autoriteteve.

Scroll to Top