JiL.al - Jeto i Lumtur

8 këshilla për të gjithë ju që jeni beqarë!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Nëse nuk keni qenë në lidhje me dikë për një kohë të gjatë, ka mundësi që keni dalë jashtë tregut sepse gjërat kanë ndryshuar shpejt kohët e fundit.

Epoka digjitale ka sjellë me vete aplikacione që na ndihmojnë për t’u njohur me njerëz, si dhe për ta gjetur partnerin nëpërmjet internetit.

Me të vërtetë kjo është një botë e re që kërkon guxim dhe ne nuk jemi të sigurt nëse na pëlqen.

Por sigurisht qe duhet të ecim me kohën në mënyrë që të mos ngecim prapa.

Instalojini aplikacionet që ju ndihmojnë të gjeni partnerin.

Ju nuk jeni personi i vetëm që keni nevojë për to.

Mos kini frikë të keni më shumë se një aplikacion.

Kjo është një lojë

Mos vendosni në profilin tuaj fotografi të grupit.

Do ta mësoni shumë shpejt

Mos vendosni ‘selfie’ të bëra pranë tualeteve.

Duhet të keni besim në këtë.

Shkruani një biografi rreth vetes.

Po, është e mërzitshme, por njerëzit i lexojnë ato.

Mos shkruani gjëra të rreme si “Unë punoj për NASA-n”.

Nuk është qesharake dhe askush nuk do të qeshë.

Dërgoni ndonjë fotografi miqve tuaj.

Të gjithë e bëjnë, nuk është e mërzitshme.

Mos hezitoni të takoheni me njerëz.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top