JiL.al - Jeto i Lumtur

A e dini që pa respekt nuk ka dashuri të vërtetë?

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

A e dini që pa respekt nuk ka dashuri të vërtetë? Duhet të jetosh në mënyrë të tillë që të mund të respektosh veten dhe të marrësh gjithmonë respekt, në të kundërt kryq marrëdhënieve në të cilat nuk ka respekt reciprok…

Scroll to Top