JiL.al - Jeto i Lumtur

“A keni komunikuar me Naim Murselin natën e ekzekutimit”?

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Behgjet Pacolli ka folur për Naim Murselin, ish-këshllitarin e tij, i dyshuar për vrasjen e Liridona Ademajt.

Ai ka zbuluar nëse ka pasur komunikim me Naimin natën qe ka ndodhur krimi.

“Jo, unë kam qenë në rrugë zyrtare larg Kosovës, por bashkëpuntorët e mi nga Kosova më kanë informuar për rastin”, ka thënë Pacolli në një intervistë për Nacionale.

“Duke mos ditur si ka ndodhur, unë kam tentuar të kontaktoj, por telefonin e tij ka qenë i mbyllur”, ka treguar Pacolli, i cili gjatë këtyre ditëve ka reaguar disa herë për rastin në rrjetin e tij social, në Facebook.

Liridona Ademaj, është vrarë, më 29 nëntor, në rrugën “Dalip Alshiqi” në Prishtinë. Për rastin Policia ka arrestuar tre persona të dyshuar: Naim Murselin, Granit Plavën dhe Kushtrim Kokallën.

Scroll to Top