JiL.al - Jeto i Lumtur

Anafektive

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Anafektive; Evelin Scotti

Unë jam ai lloj personi që nuk mund të vlerësosh nëse nuk i njeh vërtet.
Ata janë një kopsht sekret, çelësi i të cilit ruhet nga fëmija i brendshëm i njerëzve që takoj. Më trego kush je në të vërtetë dhe unë do të hap dyert e mia, brenda meje mund të gjesh diçka që ndoshta ndërsa rritesh e ke humbur. Kur të hyni, hiqni maskën që mbani për botën e jashtme, ne do ta lyejmë atë së bashku me ngjyrat që keni harruar. Le t’i bëjmë duart pis, të nxjerrim disa gurë nga këpuca dhe të vrapojmë zbathur midis mendimeve. Lëreni mendjen të lirë dhe ndizni disa fishekzjarre çmendurie, do të qeshim së bashku. Mos ki frikë të lëndosh veten vetëm sepse të kam lënë të zhveshur, më thuaj çfarë të pëlqen të hash dhe cila është frika jote më e madhe, unë do të di të të dëgjoj siç bëjnë pemët me erën, duke kërcyer në ritmin e emocionit tuaj të preferuar.

-Anafektive
Evelin Scotti

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top