JiL.al - Jeto i Lumtur

BUKOWSKI: MOS U DËSHPËRO NGAQË TË KA LËNË GRUAJA. DO TË GJESH NJË TJETËR E DO TË TË LËRË EDHE AJO…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Thënie të përzgjedhura:

Armiqtë tanë më të këqij nuk janë injorantët, por inteligjentët e korruptuar./ Graham Greene

Mënyra më e sigurt për të harxhuar frymën kot, është të këshillosh tët bir./ Kin Hubbard

Për t’u kënaqur me pak duhet një shpirt i madh./ Arturo Graf

Kur dikush martohet, përgjysmon të drejtat dhe dyfishon detyrimet./ Arthur Schopenhauer

Ka një forcë shtytëse më të madhe se avulli, se elektriciteti dhe se energjia bërthamore, është vullneti./Albert Einstein

Mos u dëshpëro ngaqë të ka lënë gruaja. Do të gjesh një tjetër e do të të lërë edhe ajo./ Charles Bukowski

Nuk ka rëndësi se në cilin tren udhëtoni. E rëndësishme është në cilin stacion zbritni./ Mark Twain/

Thënie të përzgjedhura

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top