Shpëtohen nga lufta në Gaza nëna shqiptare me katër fëmijët

Pese shtetas shqiptare jane shpetuar nga zona e Gazes ku kishin mbetur si pasoje e luftimeve mes Izraelit dhe Hamasit. Ministria e Jashtme njoftoi se pas tre javësh përpjekjesh e vështirësish, më në fund shtetasit e parë shqiptarë, një nënë dhe 4 fëmijët e saj të mitur, sapo lanë territorin e Gazës. Ata ndodhen tashmë […]

Shpëtohen nga lufta në Gaza nëna shqiptare me katër fëmijët Read More »