JiL.al - Jeto i Lumtur

Çfarë bëjnë meshkujt kur janë të dashuruar

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Ah, çfarë nuk do të bënim për dashuri? E sigurt është se, nëse burri juaj ju do, ai do të jetë gati të lëvizë edhe malet! Ose më thjesht, do t’ju tregojë prova të dashurisë së tij përmes gjërave të vogla të përditshme…

Pra, ja çfarë do të bëjë djali juaj nëse është thellësisht i dashuruar me ju! Kjo listë nuk është shteruese, dhe ai padyshim nuk duhet t’i bëjë të gjitha këto për t’ju vërtetuar se është vërtet i dashuruar, por nëse ai përmbush shumicën e rasteve në këtë listë, atëherë sigurisht që nuk duhet të shqetësoheni për ndjenjat e tij!

Shembuj të gjërave që ai do të bëjë për ju

Ju e dini se gjithmonë do të keni të drejtën e një mesazhi që ju uron një zgjim dhe një ditë të mbarë e të mirë, edhe nëse keni pasur një debatin e një nate më parë.

Kur ai është me ju, ai nuk ndjen dëshirën për të kontrolluar telefonin e tij çdo dy minuta.

Ai planifikon për të ardhmen, duke përfshirë edhe ju, dhe është e sigurt që do të ndodhë.

Ai është shumë i afërt me rrethin tuaj në përgjithësi. Deri në atë pikë sa mund të bëhet e turpshme…Dhe nëse jo, ai do të bëjë gjithçka për t’i bërë përshtypje ose për t’i kënaqur ata, sepse ai e di se kjo ka rëndësi për ju.

Ai do t’ju dëgjojë me kujdes kur t’i tregoni të gjitha për ditën tuaj në detaje, edhe nëse ai është i rraskapitur nga dita e tij e punës.

Ju mund të bëni një bisedë vetëm me emoji, po, pa asnjë fjalë tjetër. Dhe ju e kuptoni njëri-tjetrin në mënyrë të përsosur.

Ai do t’ju puthë kur zgjoheni, edhe nëse e di që fryma juaj nuk do të jetë e freskët… (gjithsesi, as e tija).

Nuk do ta shqetësojë fakti që ta çoni në një shfrenim të pafund blerjesh… Ose të paktën ai nuk do ta tregojë atë!

Kur të keni periodat, ai do të kujdeset për gjithçka dhe do të bëjë gjithçka për t’jua bërë jetën më të lehtë. Po, edhe për të përgatitur një shishe me ujë të ngrohtë ose për të blerë diçka të ëmbël.

Kur ai është në mbrëmje, ose bën ndonjë aktivitet tjetër pa ju, ai do t’ju dërgojë një mesazh të vogël të lezetshëm duke ju thënë se i vjen keq që nuk jeni aty dhe se mendon shumë për ju!

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top