JiL.al - Jeto i Lumtur

Ç’të bësh ?

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Ç’të bësh kur s’të flihet ,
Ç’të bësh kur je vetëm , me cilin të zihesh ,
Me cilin të rrihesh ?
Ç’të bësh kur s’të flihet,
Ç’të bësh kur je vetëm, cigarja të pihet,
Çakmaku s’të ndizet!
Ç’të bësh kur s’të flihet,
Ç’të bësh kur je vetëm,me cilin të gdhihesh
Dhe natës t’i fshihesh ?

Dritëro Agolli –

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top