JiL.al - Jeto i Lumtur

Do të ketë përsëri diell

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Do të ketë përsëri diell ;Riccardo Bertoldi

Gjithmonë do të ketë një fillim të ri.

Do të ketë përsëri diell. Është pranverë.

Dhe ju do të buzëqeshni përsëri. Nga buzëqeshjet e vërteta.

Do të ndjeni lumturinë të shpërthejë brenda jush.

Ashtu si në ato udhëtime të gjata me makinë ku nuk dëshironi të arrini kurrë në destinacionin tuaj.

Në të cilin çdo muzg është një dhuratë dhe çdo këngë një emocion.

Do të ndiheni sërish të gjallë. Ajo është e bukur.

Me një bukuri dërrmuese, të përbërë nga detaje.

Nga ndjenja juaj unike, ashtu siç jeni.

Veshja e të metave tuaja me një besim të ri.

Ai që do të vijë dita kur do të biesh sërish në dashuri me veten.

Nga sytë e tu jo më të trishtuar.

E atij nishani të vogël në buzë.

Nga dobësitë tuaja. Dhe forca juaj.

E cila ka qenë gjithmonë aty.

Por ju nuk e keni parë atë.

Dhe dielli do të kthehet.

Dhe do të jetë një fillim i ri.

Riccardo Bertoldi 

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top