JiL.al - Jeto i Lumtur

DUHET TË VIJË DIKUSH T’I MËSOJË BURRAT S’I PRISHEN URAT… POEZI NGA SOKRAT HABILAJ

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Poezia “Sa kohë” nga Sokrat Habilaj

 

Sa kohë ndodhë që dashuritë e mëdha,

Të gjithë burrat shpesh i lexojnë keq.

Sa kohë që ju shfaqet e plotë në krah,

Nisin ta ndajnë në grimca, veç e veç.

 

Sa kohë që me kaçurrelat e një tjetre,

A dhe me ca sy pa lidhje, bëjnë flirt.

Sa kohë s’i mendojnë te një e vetme,

Burrat s’dinë t’i lexojnë as tradhtitë.

 

Duhet të vijë dikush, ndryshe nga ata,

T’i mësojë burrat dhe s’i prishen urat.

Në sillen fëmijë në dashuritë e mëdha,

Po të paktën le të tradhtojnë si burrat.

Sokrat Habilaj

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top