JiL.al - Jeto i Lumtur

Elizabeth Taylor për Richard Burton

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Elizabeth Taylor për Richard Burton:

“I dashur (ende) burri im,
Sa do doja të të tregoja dashurinë që ndiej për ty, frikën, dëshirën e brishtë e kafshërore – (me ty) – xhelozinë time, krenarinë, inatin tim ndaj teje ndonjëherë. Të gjithë dashurinë time për ty, dhe dashurinë që ti shpalos për mua – do doja të shkruaja për të gjithë këtë, por nuk mundem. Gjithë çfarë mund të bëj, është të ziej përbrenda, e të shpresoj që ta kuptosh si ndihem në të vërtetë.

(Ende) Gruaja jote.
P.S. Oh dashuri, mos na lër më kurrë ta marrim njëri-tjetrin për të mirëqenë!
P.P.S. 10 vjet nuk janë pak!

Ndërkohë Richard Burton shkruan për Elizabeth Taylor:

“E dashur (ende) gruaja ime,
Sytë e mi të verbër janë duke pritur dëshpërimthi për shikimin tënd. Ti sigurisht nuk e kupton se sa e bukur ke qenë, dhe se sa vend special ke siguruar në shpirtin tim”.

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top