JiL.al - Jeto i Lumtur

Festë në familjen e ‘babait’ të facebook, Mark Zuckerberg

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Themeluesi i Meta, Mark Zuckerberg dhe gruaja e tij Priscilla Chan po festojnë dhjetëvjetorin e martesës. 

Ata u martuan në oborrin e shtëpisë së Zuckerberg me një ceremoni modeste që përfshinte më pak se 100 të ftuar.

Ai postoi një fotografi në Facebook nga dasma e tyre, teksa mban dorën e gruas së tij, duke shkruar: “10 vjet të martuar dhe gjysma e jetës sonë së bashku”.

LIFE STYLE

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top